6 Jun

Examensdagen!

Igår tog jag examen! Tänka sig. Jag trodde liksom inte att det skulle kännas så ”examensaktigt”, men det gjorde det faktiskt. Ceremoni, psalm, fina kläder, rosor i handen, min fina familj som gav blommor och present, tårta – många examensfenomen! Så nu har man en filosofie kandidatexamen inom mediekommunikationsvetenskap med inriktning journalistik. Förkortning på det tack? Hehe. Man kanske skulle ha blivit lärare. ”Jag är utbildad lärare”. Slut.

Jag bad Martin att ta bilder på när vi ställde upp oss med klassen. Det var ett misstag. Det finns nämligen inte en enda bild där hela klassen är med. Det är fint att jag i alla fall är med på alla bilder, men man kan tycka att poängen med klassbilder just är att hela klassen ska vara med… Men det kanske bara är jag…..

Jag ska försöka att minnas även ni som stod på kanterna, mina kära klassvänner. Låt mig presentera alstret ”Delar ur min klass”. Fotograf: Martin Larsson.

Haha! 

Efter ceremonin for vi iväg och åt restauranglunch och det var så fint att ha finfamiljen runt sig!

Lämna en kommentar:

  • Birgitta skriver:

    Heja Emma! Du fixar allt! 🙂 Ha ha, vi har kort på heela klassen, i och för sig med nån lärare i vägen 😉 Korten utomhus blev bra, förutom att det saknades en tjej. Tack för igår! Det blev en fin dag 🙂 Kram/mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)