27 Apr

Ett vara i sitt hem

God förmiddag! Jag tänker att vi börjar som vanligt, med att jag beklagar mig över att jag inte förstår vart tiden tagit vägen. Det är något med våren som går i sådant rasande tempo, håller ni inte med?

Åh jag har haft så mycket blogginlägg i huvudet den senaste tiden som hade behövt komma ut, är inne i en funderar-period igen. Tänker att jag ska försöka skriva ner några nu som jag kan pytsa ut i veckan, kan inte blanda ihop allt huller om buller i ett enda inlägg.

Nåja. Hur mår ni där ute, i den märkliga världen? Själv är jag ganska trött idag ska jag ärligt säga, det finns fortsatt väldigt mycket att göra i jobbet och för min del har det varit mycket sociala kontakter med människor (märkligt att säga i denna tid, men det innefattar även telefon och mailande) och jag känner mer och mer att det sociala tar mycket energi från mig. För vissa människor tankar man energi med andra, men för mig behövs ensamhet för att ladda om. Det innefattar tyvärr också lilla familjen hehe (även om det såklart inte alltid tar massor energi), och det finns ofta stunder under dagarna där jag tänker att några minuter ifred är det jag önskar mig mest av allt. Jag tror det är tystnaden jag tycker om? Tänker alltid att jag ska lyssna på massa poddar ”den gången jag är hemma själv”, men när det väl händer att jag är hemma så vill jag bara ha det just så. Tyst.

Hur som helst, i lördags lyckades jag halvt stävja ett migränanfall (var typ 8 år sedan sist jag hade det), men med resultat att jag har känt mig ganska mör i huvudet. Någon form av migrän-baksmälla. Så när jag var in och jobbade ett par timmar igår och sen kom på att jag kanske helt enkelt tar hem jobbdatorn och sitter hemma idag, då kändes det alldeles ljuvligt. Precis vad jag behöver just nu. Älskar också att få kliva in i jobb-bubbla utan att småprata med någon. Det kan man väl få säga att man gör, utan att låta som den mest osympatiske människan i världen??

Fick ett blomsterpresentkort av Jakob när jag fyllde år och har haft vackra blommor i flera veckor. Lyxlyxlyx!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)