30 Sep

Ett par byråer och annat strunt

Ja ni, vilken tur att jag har er! Först nu såg jag nämligen era vänliga kommentarer om att ”finska pinnar kanske ändå inte behöver 11 ägg till penslingen” och det är sannerligen sant! Ser liksom den receptslaviska knäcka ägg efter ägg i en 3-litersbunke, pensla lite lätt på de typ tretton pinnarna för att sedan konstatera att äggnivån inte minskat nämnvärt i bunken. Hahaha! Jag vet inte, men tanken får mig att fnissa.

(Något annat som får mig att fnissa är Johannas underbara get-inlägg! Jag var tvungen att läsa det högt för Jakob.) 

Överhuvudtaget så känner jag mig ganska fnissig nu för tiden, för vi har det faktiskt riktigt bra. Höstvardag med allt vad det innebär, men också härliga stunder av stora ögonblick.

Låt mig lista några små uppdateringspunkter från mitt liv:

1. Jag längtar verkligen ihjäl mig efter mitt lilla syskonbarn som kommer när som helst. Åh som jag ska sniffa. *låtsas-sniffar i luften*

2. Vi har hittat fina byråer från Jakobs pojkrum som vi har målat upp och som eventuellt är färdigtorkade idag! Nu ska vi bara beställa några härliga knoppar som Jakob har hittat. Sen ska jag visa lägenhetsbilder!

3. Vi har änt-li-gen köpt kombinerade tvätt/torkmaskin som i bästa fall levereras idag. Jag var tvungen att harkla mig högt när Jakob nöjt konstaterade att ”det skulle bli så skööönt att slippa boka tid i tvättstugan”.

… Han gör mycket, men tvätt hör inte till de sakerna.

4. Hanna och Anton flyttar upp i veckan! Alltså vilken barndomsdröm att få bo i samma lägenhetshus som två av sina bästa vänner! Okej, i barndomsdrömmen bodde vi kanske i varsin Bullerby-gård, men äh – det här är den moderna varianten.

5. Café Tre börjar om på fredag! Klockan 18 på Storstrand med temat höst, kom dit!

Ja ni, det är bara att njuta av de stunderna när man trivs i livet. Och trots att det finns några saker som jag skulle önska löste sig, eller saker som jag går och oroar mig för, så är just den här dagen en väldigt bra dag.

Och det tackar vi för!

EmmaDahlback_3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)