30 Sep

Ett litet söndagshej…

Idag har vi en sådan där dag. En sådan där regnig, hänga inomhus, laga god mat-dag. En dag som går snabbt och långsamt på samma gång. En dag som man inte behöver göra något ifall man inte vill. Och det är hääärligt! Jag grusar omkring i lägenheten, plockar lite här, lite där, vi har åkt och handlat i lugn och ro, vi har lyssnat på massor med podcasts medan Jakob har jobbat lite. Man förbereder sig mentalt inför kommande veckan helt enkelt. Ibland tänker jag att jag borde ta tag i något, ”passa på” att göra bort något. Sedan ändrar jag mig i samma stund. Sådana här dagar måste man få ha också, man kan inte alltid göra något vettigt, eller hur?

Snart ska vi göra söndagsmat och för oss är det baconinlindad kyckling, fylld med mozarella, soltorkad tomat och basilika. Det äter man med ugnsgjorda klyftpotatisar, morötter, rödbetor med vitlök och kryddor. Och så en grönsallad och lite päroncider. Sedan njuter man!

Ett litet lugnt söndagshej, bara.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)