4 Maj

Ett kuvert med skönhet

Gissa var vi har varit? Hehe ni hade rätt. Jag har varit och fyllt på fransar. MED sovande bebis! Hurra för henne och för att det inte bara blev ett öga som fick sig fransisar. Och ja, dyrt och ytligt med fransar men sååååå skönt när man har bebis. Jag älskar det! Lite rouge på kinderna och så är man redo för dagen. (Okej då, lite concealer under ögonen kan också behövas.) Fick pengar i födelsedagspresent som ligger i ett kuvert märkt med ”Emmas skönhetspengar”. Smart va? Så slipper man nalla av den redan begränsade föräldrapenningen. Så, för er som undrar – vad är egentligen Emmas strålande skönhet värd? Ni kan kolla i kuvertet.

Det är för övrigt svårt det där med föräldradagar och hur många man ska ta ut eller inte. Just nu tar jag tre dagar i veckan och i bästa fall skulle vi kanske kunna klara oss med två när man har vant sig lite. För lite skillnad blir det ju onekligen, att gå från två heltidslöner till detta. Samtidigt vill vi spara dagar för att ha kvar till efter hon är ett år och man måste ta ut fulla veckor.

Nu sover Edith i vagnen förhoppningsvis ett bra tag till, och jag ska ta mig en power nap. Sådär ja, genom att skriva ut det så lär hon väl vakna om exakt sju minuter.

Tur att hon är gullig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)