18 Feb

Ett kärleksinlägg.

Idag skulle jag vilja skriva om två typer av kärlek.

1. Kärleken till en serie. Jag är ju som sagt inte jättebra på att se serier, men när jag väl hittar en jag gillar – då ser jag den. Och som jag ser den. Just nu är det New girl som jag som vanligt är sist på bollen med att se. Men alltså – jag skrattar högt även om jag är ensam. Det är så mycket i den serien som är min humor. Jag vill bara sitta där med Schmidt, Nick, Jess, Cece och Winston och bara garva åt allt dom säger. Fast i och för sig. Jag skulle inte vara lika rolig som dem, så egentligen skulle jag bara vilja titta på. Och… det är ju i för sig det jag gör nu… Det var ju bra.

Va? Har ni inte sett den? Skaffa genast ett konto på Netflix och se! Dock har de bara första säsongen så nu försöker jag i panik få tag i säsong 2.

2. Kärleken till matchande presentpapper. Åh, jag kunde verkligen inte hejda mig när jag satt och klickade runt på Panduros webb härom dagen. Jag var bara tvuuungen att köpa tre olika presentpapper som matchade trots att jag bara behövde en rulle. ”Men presentpapper behöver man ju alltid” tänkte jag och la varorna i varukorgen. Och att det sedan råkade följa med ett matchande snöre, det hör liksom till. Det får man räkna med.

Papprena fick för övrigt fylla sin funktion i helgen när vi var på 50-årskalas hos moster! Mycket trevligt! Det var inte bara släkten där, men det kan hända att vi skrämde iväg deras vänner för evigt. Det kan nämligen hända att vi lekte lekar där alla pratar högt och i mun på varandra och det kan hända att vi såg filmer från när vi var små och det kaan hända att vi skrattade högt åt våra egna, interna skämt.

…Jag antar att det är sånt som händer.

Lämna en kommentar:

  • Erika skriver:

    hej emma 😀

    Newgirl är verkligen en helt underbar serie. från att inte vara den som sitter o skrattar till nå då man är ensam hemma till att verkligen garva ihjäl sig i vissa scener!!! klockren serie! ;D

    Kan tipsa dig om pretty little liars, ravenswood (som hör till pretty little liars) , mistresses, devious maids =) och switched at birth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)