19 Jan

Ett glimt av paradiset

Vi har återvänt från paradiset. Och vilket paradis sen! Det kan vara så att jag aldrig någonsin får bo på ett så vackert, läckert och lyxigt ställe hotell. Det är i för sig en sorglig tanke så jag byter den tanken till: ”Jag längtar tills nästa gång jag får bo på ett så vackert, läckert och lyxigt hotell igen!” Bra byte.

Jag vill liksom inte bara gnugga in det men… vi har haft det FANTASTISKT! Hehe, oops. Det enda molnet på himlen har väl i så fall varit de bokstavliga molnen på himlen som envisades med att dyka upp ett par dagar. Men i övrigt har vi njutit till fullo. Långa och läckra frukostar (drömmen för en frukostmänniska), sol, värme, bad, djur, Lina som sällskap, goda middagar, kvällsunderhållning, drinkar, afrikanskt husband som spelade varje kväll, frasiga hotellakan – jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst.

Nu är jag tillbaka hos nära och kära, och fullkomligt redo för våren och allt vad den kommer att innebära! Bättre uppladdning kan man nog inte ha (ni skulle bara veta hur många listor jag har hunnit göra, varav bloggen har en helt egen lista)!

Jag tänker såhär – jag har tagit typ 400 bilder. Därför sprider jag ut inläggen i tre inlägg, så att jag kan peppra fler bilder. Först vill jag bara visa…

…wohoo! Jag behövde inte låtsas längre, jag var tjejen i förgrunden!! (apropå förra inlägget) Simmade lite här, simmade lite där! I den för övrigt fantastiskt varma poolen. Älska varma pooler.

Här kommer första luntan!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)