22 Apr

Ett äkta påskfrosseri

Ja mina vänner, frosseri är verkligen ordet för denna helg! Frosseri i mat, familj, godis, vänner, sol, ledighet – ja, allt det där och lite till. Att vara hemma över påsk är så väldans skönt när ledighet tillsammans är en lyxvara annars. Och kan ni tänka er, i sommar ska vi få ha semester – tillsammans!?! Det är knappt så jag vågar tro det! Jag säger bara en sak:

Yabadabadoooo!

Åh, jag känner mig glad idag. Jag har så mycket trevligt att se fram emot! Resor, sommar, roligheter (alltså medan jag skriver detta ser jag på vidrigheter i Game of thrones, jag blir helt ofokuserad. Jag kan ju inte skriva om glada trevligheter när folk hugger huvudet av folk. Fy. Det glada inlägget får komma en annan gång.)

Trots Game of thrones skrävlande i bakgrunden så kan jag berätta att vi hade en väldigt trevlig påskafton tillsammans med kusinerna! Mat, äggmåleri, spel var bara några av programpunkterna. Tre goda ting om ni frågar mig! (Nä, vet ni vad. Jag ger upp. Här får ni bilder. Från påskaftonen, inte från Game of thrones – vilket ni bör vara glada över…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)