24 Nov

En vecka av firande

Haha det här inlägget hade jag tydligen aldrig publicerat, men det skrevs i alla fall för en hel vecka sedan och ah – ni får det nu istället. Jakob har alltså fyllt år och vi hade en mysig födelsedag!!

Wow. Vilken vecka vi har haft, jag känner mig helt slut idag haha. Jakob fyller ju inte mindre än trettio år imorgon, och jag har haft nedräkningsöverraskningar hela veckan med små grejer varje dag (högt och lågt, en dag var det ”Sovmorgon. Imorgon.” hehe).

Allt har ju varit mer eller mindre hemligt, så jag har smusslat, planerat, ljugit och bitit mig i tungan. I fredags gick vi alltså in i någon form av crescendo och på den morgonens kort stod det att vi skulle iväg på utflykt och att vi skulle lämna barnen på eftermiddagen. Sedan har vi haft ett härligt dygn i Umeå, tillsammans med Jakobs systrar och kusiner. Ätit god mat, klättrat, bott på ett härligt hotell. En riktig par-boost, bara att åka bil tillsammans i några timmar har gjort oss fnissiga!

Sedan då på lördag eftermiddag när det var dags att åka hem så kände vi oss så nöjda, kramade hejdå till Umeå-borna och satte oss i bilen hem. Bara det att jag gjorde ett litet låtsasärende så att Umefolket hann slänga sig i bilen och komma före oss på E4:an. För, i Högsböle fick jag Jakob att svänga av tidigare än väntat och där vid Högsböles bönhus så fick han rulla in med bilen och inse att marschallerna som ledde fram till entrén berodde på honom, och väl där inne möttes han av en pyntad lokal fylld med släkt och vänner. Ett helt gäng Kiosken-pizzor, tårtor, snacks, lekar och paket senare packade vi in oss i bilen och körde hem i natten – otroligt nöjda (och för mig en stor dos lättnad) över att allt gick i lås.

Vilken härlig vecka! Så mysigt att få fira honom ordentligt. Det är han värd. Och jag fick prova på mitt roddigaste projekt hittills, hehe.

Imorgon är det den riktiga födelsedagen och vi har stillsamma frukost-på-sängen-planer, han ska få bli firad på jobbet, och sedan på kvällen blir det taco hos oss med familjerna.

Sedan då? Sedan ska jag äntligen börja frossa ordentligt i… jul! Jag ligger ju efter!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)