19 Aug

En ny plats att bo på

Jag skrev ju igår att vi skulle på lägenhetsvisning och det är faktiskt så att vi byter lägenhet i höst! Vår nuvarande lägenhet har vi hyrt av moster Kristina och Stefan i drygt fyra år, och när det nu var dags att sälja vidare den så kände vi oss enbart glada över alla år som vi kunde bo billigt och superfint på samma gång, medan vi både pluggade.

Vi är enormt tacksamma för att vi fick bo i er lägenhet!

När vi flyttade in hade vi nog aldrig kunnat tro att vi skulle få bo där i drygt fyra år, och samtidigt som det såklart känns lite vemodigt att lämna det ”första egna boendet” som vi har trivts så himla bra i, så känns det samtidigt som att vi är i ett bra läge för ett byte. Vi har båda heltidsjobb och hade faktiskt det förmånliga tillfället att helt enkelt tinga en av lägenheterna som byggs på Strömbacka strand här i stan utan vidare krusiduller.

Så den första december flyttar vi till en splitterny tvåa, med öppen planlösning på fjärde våningen, med kallgarage, hiss och en ljuvlig utsikt över vattnet från balkongen – samt bara ett par våningar över Lina och Nicke! Ja ni förstår ju, det känns faktiskt riktigt roligt!

Som jag ska rensa! Vi hade typ inget när vi flyttade in, men jag ska säga er att det snabbt fylls på. Ooh så härligt det ska bli att få köra bort allt skräp som säkerligen ligger intryckt i garderober och skåpar, och sedan bara få lägga in det som är värt att spara i nya lådor och skåpar.

Åh, det blir en härlig höst!

Lämna en kommentar:

 • Lina skriver:

  Det är en fantastiskt rolig nyhet! Vill bara uppmärksamma ett litet sakfel, vi kommer bo tre våningar under er! 😉

 • Malim skriver:

  Hej Emma! Nu var det längesen jag tittade in här. Men vad spännande! Vad kul med nytt boende. Vad jobbar du med nu? Har du träffat någon från klassen?

  Ha det bra 🙂

  • Emma skriver:

   Hej Malin! Så länge sedan man hördes av, kul att du skriver! Ja det blir spännande med nytt boende och lite förändring! 🙂 Jag jobbar som kommunikatör i Luleå stift, så jag pendlar till Luleå. Trivs superbra!
   Jag har inte träffat någon ordentligt, men jag stöter på någon ibland här i krokarna 😉

   Hur är det med dig, du ser ut att ha det härligt i huvudstaden! 😀 (perfekt med instagram och facebook så att man får följa med lite, hehe)

 • Kristina skriver:

  Hej!
  Tack själva! Vi hade inte kunnat ha bättre hyresgäster! Det är knappt man märker att någon bott där i drygt fyra år! Förutom att ni inrett och gjort det så mysigt och hemtrevligt! 🙂 Det är ju något som kommer oss till gagn nu när vi ska visa upp den! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)