28 Aug

En mörk sida av mig själv

Minns ni när jag skrev om det pinsamma faktumet att jag såg Big Brother för några år sedan? (Och att jag fortfarande tänker göra det i höst, men det säger jag inte högt. Förstår ni väl.)

Okej. Nu kommer något ännu värre. Om jag då tyckte att Big Brother var lågt, så har jag nu insett att jag har sjunkit ännu lägre. Nu krälar jag i stoftet av dokusåpornas glöd. Som en kråmande larv ligger jag och rullar mig i smutsen och skiten från den magiska dragningskraften som programmen bär med sig. För – tills för en dryg vecka sedan kunde jag ändå erkänna att Big Brother faktiskt var rätt trevligt, MEN att det ju inte alls var samma sak som Paradise Hotel. ”Mer hjärndött och intetsägande program får man leta efter.”

Och så händer det. Plötsligt sitter jag där en kväll med ipaden i knät. Vad skulle jag se? Inget intressant fanns att tillgå. Alla avsnitt av Världens historia på Svt Play var redan sedda och Hela Sverige bakar skulle börja först på torsdag. Tills jag plötsligt såg att det hade kommit ut några avsnitt från den nya säsongen av ovanstående nämnda program. ”Jaja, jag ser väl bara ett avsnitt då så kan jag återigen bekräfta hur dåligt det är”.

Och ja. ”Det var rätt dåligt” tänker jag medan jag trycker fram avsnitt två. Och tre. Och igår väntade jag med spänning på avsnitt fem och nu är jag fast. FAST. Jag smygser det när Jakob inte är hemma och nu känner jag att jag måste klippa direkt. Inget mer avsnitt ifall den här hösten inte ska bli fullkomligt belamrad av dokusåpornas promiskuösa värld.

Okej, nu klipper jag. Nu. Ikväll blir det jag som hyr alla säsonger av Downton Abbey istället. Så får det bli.

*pillrar försiktig på mobilen och tänker att de sista tio minuterna av avsnitt fyra väl ändå inte kan göra någon större skada….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)