23 Nov

En kväll med det lilla extra

Vilken trevlig kväll vi hade igår! Först var vi på prisutdelnings-mingel där Årets affärsnätverkare skulle koras, Hannah och Amanda var nominerade men tyvärr tog en snubbe hem priset. Här får ni lite härligt, suddiga mobilbilder!

Det är som en speciell, social kod på sådana där ställen. Det är då inte någon som kan anklagas att  gå efter jantelagen, nä, här berättar man vitt och brett om hur många företag man äger, vilka styrelser man sitter i och hur många tidigare pris man har fått. ”Hejhej” sa jag, ”ja, jag är då minsann praktikant! Hehe.” Ge mig tio år. Då ni, små nätverkare… Vi fnissade lite, smög ut när prisutdelningen var klar och gick till närmaste bar för en liten drink. Fyra timmar senare kryper jag ut från baren, strumpbyxorna har hål på båda knäna och jag sluddrar ”eeen sschdriink till, sscchtack!”.

Hehe, skoja. Istället for jag iväg till Hammarbyhöjden där jag och Lina fick vara på junta med härliga brudar! Väldans trevlig kväll!

Idag är det fredag och jag är trött i ett öga. Eller två. Men i kväll är det freeedagsmyyys, om det så är det sista jag gööör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)