30 Jan

En helt vanlig onsdag!

Jag hatar våran bil. Oj, hehe, lite rakt på sak kanske. Men alltså – vår kära BMW. Den är fin på många sätt. Den är rätt fin att titta på, den är grymt skön att köra, den är till och med lite rolig att köra eftersom den har rätt mycket kräm i motorn om man nu får säga så.

Men på vintern…

Bakhjulsdrivna bilar borde vara förbjudna. Jag hade kunnat banka sönder bilen med mina bara händer i kväll. Nollgradigt, massor med oplogad blötsnö – då är den värdelös. Jag slirade och slirade och fick köra runt halva stan för att ta mig in på parkeringen. ”Pust, jag är framme” tänker jag ungefär två sekunder för tidigt. Jag kör fast. Precis när jag ska svänga in på parkeringsplatsen. Efter mycket backande och gungande lyckades jag få bilen till den allmänna parkeringen nedanför oss, den där man bara för stå tre timmar åt gången så nu har vi väl en fin böter när vi vaknar i morgon. Jag skrev en lapp i stil med ”Kom ej in på ordinarie parkering p.g.a. snö.” Hoppas det är en förstående vakt som patrullerar i natt…

Okej, hur som helst så läste jag om debatten kring det ”perfekta blogglivet” där man bara visar upp allt det gottiga och fina som händer i livet. Därför tänkte jag visa min dag i mobilbilder, en ganska klassisk onsdag! Varken mer eller mindre.

Jag började med att promenera till skolan i vanlig ordning i morse. Glad och nöjd med Alex & Sigge´s podcast i lurarna.

Jag har en dryg timmes föreläsning om diskurser, koherenser och socialkognition. Ni hör ju, hur spännande som helst!

Grupparbete på det! Ungefär hela eftermiddagen. Där emellan äter jag lunch på Kåren också.

Jag smygspelar Hayday. Gömmer mig i sjalen. Tittar höger, vänster, ingen ser mig.

Vi har möte för Ka-Pow och jag slirar iväg med bilen till Bergsviken och är fruktansvärt arg på mig själv under hela resan för att jag var dum och gav mig ut i trafiken. Väl hemma i Bergsviken myser jag lite med en sjuk lillan som mest vill pillra med pärlbrickor. Men någonstans längs vägen så var det plötsligt Viktor som satte dit pärlorna? Pappa var utmattad och tog en bords-power nap.

Jag åker på kalas eftersom kusin Petter fyller år! Äter go´fika och träffar fin-släkten!

Jag och Viktor kommer hem och vi tar oss icket upp på infarten. Viktor får skotta. Jag… fotar…?

Nu är jag hemma och Jakob spenderar kvällen på kontoret. Det här är garanterat en sådan dag när man får råka somna i soffan! En fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)