4 Sep

En dag med djur

Något som jag verkligen tycker om med att mor och far är familjehem är alla saker man får göra när man har ett barn att ta med. För mig som fortfarande typ är ett barn är ju det helt perfekt att alltid ha ett barn att dra med sig till barnbio, badhuset eller på exempelvis Gran-dagen som var i söndags. Och att de sen redan var två vuxna som var där med två barn, (eller som när vi var på Äventyrsbadet med åtta vuxna och tre barn), det bryr jag mig inte om. Jag följde med!

Och Gran-dagen i strålande höstsol var ju helt ljuvligt. En dag när man får klappa på alla djur, se barnen rida hästar (hej avundsjuk), äta hamburgare och hålla kaniner. Om jag hade varit en katt hade jag kurrat av välbehag. *kurrrrrrr*

Cecilia var milt upprörd över att hon bara fick rida en liten häst och deklarerade tydligt för kvinnan som gick bredvid att ”nästa gång, då ska jag rida en stor häst!”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)