13 Nov

En burk varm choklad och fina små barn

Vet ni? Jag fick hålla i en liten bebis igår. Åh, det är så väldans många bebisar och småbarn som jag tycker så mycket om nu för tiden, jag bara längtar efter dom allihop! Cecilia, kusinbarnet Ralf som jag hör har börjat gå, lille Elis, alla fina barn här, syskonhunden Alfons (det verkar inte bli namnet Bob). Okej, Alfons är ingen bebis, men de får hämta honom på lördag och honom längtar jag också efter! Jag vill bara ha små liv runt mig hela tiden! Jämt! Okej, nu känner jag plötsligt att jag kanske har valt fel karriär. Dagmamma, förskolelärare – hej? Äh, det kan vara bra att inte få för mycket av det goda.

På tal om att få för mycket av det goda, innan jag for från de norrländska skogarna så fick jag ett tips som jag bara var tvungen att prova, en ge-bort-varm-choklad-burk! Fiffigt va?

Jag bara blandade ihop varm choklad-pulver, hackade lite choklad, la i minimarshmallows, och sedan i med det hela i en fin burk och en liten etikett. Tadaa! Allt som behövs är några deciliter varm mjölk. Som alltid när det är burk-pyssel så behöver man inte ge bort specialburkar som man kan öppna och stänga med anordning, utan rengör vilken burk som helst, och täck över locket med någon liten tygsnutt! En gammal kökshandduk, en bit gardin, eller varför inte ett trevligt papper?

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)