7 Okt

En annan dag

Hej mina vänner! Jag har just kommit på att det borde gå finemang att blogga från paddan. Och det gör det. Men – då går det ju inte ladda in bilder! Vilket antiklimax.

För övrigt har det varit en finfin helg! Café Tre i fredags, under lördagen jobbade jag och sedan var vi på middag och lotteridragning på EFS.

Det där med lotteri är spännande. Det är bara så, vissa har mer tur än andra. I vår familj vinner vi aldrig. Speciellt inte jag! Jag har nog inte vunnit en enda gång med en lott som jag själv köpt. Igår var det likadant. Jag satt där i bänken med min lott som jag hade till det stora lotteriet. En lott. Oddsen var inte särskilt stora. En lott av 500. Curth och Stigh står framme på scenen och drar vinnarna, de börjar bakifrån med de minsta vinsterna. En påse blåbär, tre påsar palt. Tillslut är de framme vid förstavinsten. En resecheck på 8000 står på spel, allt är möjligt – för de andra. Själv bläddrar jag i kameran, spelar nonchalant, trots att hjärtat klappar lite extra. De drar vinsten, nummer 381. 381!!?! Det kan inte vara sant, det är mitt nummer. Jag tittar på den skrynkliga lotten, nummer 381. Jag stirrar runt mig, folk börjar förstå, ler. Jag reser mig upp och ställer mig i gången. Då hör jag det. ”Jaaaaaa!” Ett vrål utan dess like får lamporna i salen att darra. Vrålet kommer från mig.
Jag börjar stappla fram längs gången, ökar farten, slår i tån i bänken några rader framför, faller. Sista biten kryper jag mot scenen, flåsar, ögonen rullar. ”Det är.. mitt.. nummer”, väser jag fram när jag räcker över lotten och publiken jublar ”Länge leve Emma! Hurra, hurra!”

Nä. Jag vann såklart inte den här gången heller. I nästa liv kanske.

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    hahaha nu fick du morron sura mig att skratta, till både bilder och text.. Men synd du inte vann! Nästa gång kanske 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)