18 Jun

Emmas möhippa

Hjälp vilken välfylld vecka som just har passerat! Fullt upp med aktiviteter, men de flesta riktigt trevliga. Bland annat har det planerats och fixats kring Emmas möhippa som vi hade igår! Otroligt trevlig dag, framför allt för att det var med ett gäng som jag träffar för sällan. Skrattade så jag fick ont i magen. Och blivande bruden verkade också nöjd!

Temat för dagen var ”Emma 15 år” så vi väckte henne på sängen med födelsedagssång och presenter i föräldrahemmet där hon trodde det skulle vara arbetshelg. Sedan hade vi dukat upp go´frukost på gården utanför, innan hon blev upphämtad med bil av sin gamla 15-årsflamma. Hahaha alltså den minen när hon insåg vem det var! Sedan följde en hel dag av uppdrag på stan, glass, moppekörkort, nationalsången med flöjt på fotbollsmatch, flyboard, middag på stugan osv.

Idag vaknade jag sjuk (vem har ens feber som vuxen??) och har sovit mig igenom dagen. Otroligt trött, men vet inte vad som är sjukdom och vad som är dagen-efter-trött.

Tack för en otroligt rolig dag! Nu laddar vi för bröllopet om ett par veckor!

Emmas mohippa_1 Emmas mohippa_2 Emmas mohippa_3 Emmas mohippa_4 Emmas mohippa_5 Emmas mohippa_6 Emmas mohippa_7 Emmas mohippa_9 Emmas mohippa_12 Emmas mohippa_15 Emmas mohippa_16 Emmas mohippa_17 Emmas mohippa_18 Emmas mohippa_19 Emmas mohippa_20 Emmas mohippa_22 Emmas mohippa_24 Emmas mohippa_25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)