2 Jul

Emma och Thomas bröllop

Hemma i soffan igen, efter en otroligt rolig helg! Kändes nästan lite vemodigt att det tog slut så fort, men det är tur att man har en liten älskling att längta efter. Vi tävlade ut ur bilen för att hinna först fram till henne när vi kom hem. Jag vann. (är man mor så är man) 

Hur som helst, en riktig fem plus-helg! Köra ner i bil med Jakob och godis, podcast och prat, checka in på hotellet, byta om i lugn och ro, promenera i härlig sommarkväll på stan till Pinchos, äta en rolig middag (måste provas, älskade verkligen alla smårätter som man kunde ta in och smaka av), och få umgås med några av de roligaste människorna jag känner. Njöt av varje sekund!

Att sedan få sova ostört i en härlig hotellsäng, äta god och lång hotellfrukost med samma vänner, hinna strosa på stan en stund innan det var dags att göra sig i ordning för Emma och Thomas vigsel som började klockan 13. Och vilket bröllop det blev! Rätt olikt alla andra bröllop jag varit på, men precis lika bra ändå! Främst för att det var så liten procent jag faktiskt hade träffat innan, haha. Fick öva på minglandet. Det var strålande sol så vi kunde hänga länge utomhus, det fanns olika aktiviteter som dart, blåsrör, kubb och så vidare – samt jättegod mat under hela kvällen.

Väldigt mycket musik också, det säger en del om deras alla musikerkompisar (de är även själva musiker) att brudparet bara kan ställa upp en scen med instrument och säga ”alla är kvällens husband!” och sedan är det härlig musik hela kvällen i olika konstellationer. Folk som bara släntrar upp och lirar, utan att ha repat ihop innan. Yeeees.

Idag fick vi avsluta med återigen en lång frukost tillsammans med resesällskapet, innan en snabb IKEA-tur och hemfärd.

SÅÅ glada och tacksamma över att vi fick vara med den här helgen! Det här ska jag leva på länge.

DSC_0919
Emma och Thomas brollop_3
Emma och Thomas brollop_5 Emma och Thomas brollop_10 Emma och Thomas brollop_12 Emma och Thomas brollop_13 Emma och Thomas brollop_15 Emma och Thomas brollop_16 Emma och Thomas brollop_17 Emma och Thomas brollop_18 Emma och Thomas brollop_20 Emma och Thomas brollop_31Emma och Thomas brollop_22 Emma och Thomas brollop_23 Emma och Thomas brollop_24 Emma och Thomas brollop_26 Emma och Thomas brollop_27 Emma och Thomas brollop_29 Emma och Thomas brollop_30

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)