12 Maj

Egentid

Haha alltså det här med vad som man räknar som dyrbar egentid när man har fått bebis. En dusch där man kan låsa och duscha med frid – det är verkligen helglyx nu för tiden. Att få gå en promenad själv med en podcast i öronen, det är ljuvligt.

Och idag – idag ska jag få fara själv till frissan!!! Gudars skymning, här snackar vi special. Känns som att jag har planerat hela veckan, haha. Och idag var det dags att prova pumpa ut (ska både klippa och slinga, och risken finns ju att det tar längre tid än mellan amningstid) och alltså vilken grej! Det funkade ju superbra! Även om man nu känner sig som en riktig ko medan man gör det.

Detta ska verkligen användas någon mer gång så att man faktiskt kan få ha frid i själen när man är borta mer än en timme typ. Jag menar, barnet har ju faktiskt en fader som är fullt kapabel att ta hand om henne. Det är ju bara själva matbiten som har varit lite svår…. 

Nu sover Edith i vagnen och jag tror att jag ska börja klura på dopinbjudan. Det är ju dags snart ifall damen ska rymmas i klänningen! 

Älskar hur håret matchar soffan. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)