4 Apr

Efterlängtad påskledighet

Som påskhelgen kom lägligt alltså. I måndags var det bara att bege sig tillbaka till jobbet och sedan har man liksom gått på halvfart efter både bröllopsfix och framställd klocka. Men nu så! Och hur härligt det än kan vara med en helg i i fjällen så tycker jag det är så fruktansvärt skönt att få vara hemma den här helgen.

Igår åt vi frukost i sängen och låg hela förmiddagen och tittade på seriern The Jinx (för övrigt en riktigt bra serie, en dokumentärserie i sex delar på HBO!) och sedan åkte vi mot Jakobs familj för påskmat. Mmmm, påskmat. 

Idag fixar vi med balkongen som förhoppningsvis kommer att bli lägenhetens bästa rum ifall vi får det så bra som vi vill, och jag har för en gångs skull kommit ihåg att ta före-bilder så jag har tänkt visa er när det är klart!

Jakob har förresten börjat med en grymt störig grej sedan vi gifte oss. Han envisas med att kalla mig Ers höghet drottningen Dahlbäck. Hela tiden. Jag försöker säga till honom att jag inte är drottning bara för att vi har gift oss, utan i så fall fru Dahlbäck, men han slutar inte. Mumlar bara irriterat att en kung behöver en drottning och så går han därifrån. Hur ska jag hantera detta? Hemma må väl vara, men när han igår frågade på Ica ifall ”Ers höghet drottningen Dahlbäck behövde två tomat eller tre”, ja då blev jag irriterad på riktigt. Förstår inte vart han har fått för sig att jag plötsligt blivit drottning. Kan han ingenting om det svenska kungahuset….?!

Nu har jag gjort paj och smörgåstårta, och strax bär det av mot Bergsviken för den årliga påskmiddagen – hoppas att du har en trevlig påskhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)