5 Jul

EFTER DAGEN-TIPS

Jag tycker om att fixa i ordning saker och ting innan jag far til skolan eller jobbet. Jag älskar att ha hunnit med allt jag vill, att känna mig fräsch, ha packat i ordning lunch och helst gjort en macka till förmiddagsfikat, och ha allt jag behöver nerpackat i en väska. Vara redo helt enkelt. Ta lite parfym och läppglans innan man slutligen sätter sig på cykeln. Nu är ju såklart inte alla dagar sådana dagar tyvärr, men de morgnarna som är så är trevliga.

Jag vet inte hur ni känner er efter jobbet, men när jag kommer hem känner jag mig alltid riktigt risig – speciellt på sommaren. Man är svettig efter att ha haft för varma kläder på sig (tyvärr är inte bikini en lämplig klädsel på arbetet), sminket är utsmetat, håret är tovigt och magen skriker efter mat. Opeppad i allmänhet.

Men nu har jag kommit på världens bästa grej. I väskan har jag nu en liten necesär där jag förvarar rouge, mascara, concealer, deo och läppglans. En borste brukar också finnas. Tio minuter innan jag slutar på jobbet går jag in på toan och fräschar upp mig. Tvättar händerna ordentligt, kammar igenom håret, täcker för mörka ringar under ögonen, sätter på deo och tar lite rouge. Slutligen drar jag på lite läppglans innan jag sätter mig på cykeln för hemfärd. Det funkar jättebra! Ifall man gör sig i ordning för att åka iväg, varför kan man inte göra sig i ordning för att åka hem? Då kan man susa iväg direkt till någon och hälsa på någon ifall man skulle vilja det, utan att känna sig som en överkörd skunk. Eller så känner man sig bara lite mer pepp på allt när man stiger in genom lägenhetsdörren.

Ja, jag säger då det. Världens bästa grej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)