14 Mar

Edith 3 år

Idag fyller hon år! Vår älskade stora dotter. Jag har alltid så många känslor i kroppen när jag tänker på henne, men framför allt är jag så stolt över henne och den hon håller på att bli.

Jag älskar att hon är så modig och framåt. Vågar vara med på knasiga saker, vågar klä ut sig, prova nya grejer! Jag älskar att hon är duktig på att prata med andra vuxna, be andra om hjälp eller beställa själv.

Hon är så rolig att vara med, och jag är så glad att jag fortsatte ta med henne på affären/stan/möten trots att det ibland kändes hopplöst med utbrott och springa-iväg-stunder, för nu är hon en fröjd att ta med. Följer utan problem med där man går, och hela tiden pratar vi om vad vi ska köpa och om saker vi ser. Att vara med henne nu är som att vara med en kompis (nåja, en liten kompis)!

Hon är smart, har otroligt minne, och underbar fantasi. Berättar sagor, leker länge och frågar oss massor med frågor. Härom dagen undrade hon exempelvis hur bebisar kommer in i magen och jag sa att hennes pappa skulle få berätta det om några år. Hehe. Kul av mig. Sedan sa hon ”när jag blir längre stor, då kan jag få ett eget barn. Det ska heta Cecilia.”

Det är härligt att se hur hon liksom inte går obemärkt förbi, människor tycker om att vara med henne och runt henne för att hon är påhittig och rolig. Min känsla är att hon kommer klara vad hon än vill här i livet, med sin grundtrygghet och sitt smarta huvud.

Idag fyller du tre år vår älskling, och du är allt vi någonsin önskat och mer därtill. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)