12 Jul

Diggilo i kvällssol

I onsdags följde jag för första gången med på Diggilo! Det har tidigare varit på Storforsen, men var nu stationerat på Pite havsbad vilket innebar att jag plötsligt fick tummen ur att faktiskt ta mig dit. Med mor, far och Långströms parkerade vi på sandstranden med våra picknickkorgar och campingstolar. Showen var underbart trevlig! Svängig musik, många skratt och bara allmängt myyys där ute på stranden.

Det var bara ett problem. Min campingstol. I farten norpade jag en av stolarna här på stugan och när vi står där och fäller ut dom så inser jag katastrofen. Min stol är en kort-stol. Alltså, den har korta ben. Jättekorta. Detta är väl inget farligt i sig, men när jag plötsligt inser att jag är en meter lägre än de övriga 5000 personerna på plats så blir jag rosenrasande. Jag sätter mig ner mer en tydlig duns och borrar ilsket ner fötterna i sanden. ”Sluta sura nu Emma” mumlar mamma från vänster. ”Det är inte du som lyckas vara på en tre timmar lång konsert utan att se en enda artist” muttrar jag ilsket tillbaka. När Nanne Grönvall drar igång med Avundsjuk är jag så arg att jag ställer mig upp och sjunger med i refrängen: ”Jag ee såååå avundsjuk, jag ee sååå avundsjuk!! Det finns så många som kan se er, fast inte jag som ee häär nereee!! Aaaavundsjuk, jag eee så aaaavundsjuuuk. Njaahaanjaaaha å ha ha ha ha!”

Det blir tyst. Jag har överröstat självaste Nanne Grönvall. Bandet har slutat spela. Alla stirrar på mig. Mamma mumlar att jag ska sätta mig ner och svalka mig med lite saft.

I övrigt hade vi en trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)