13 Maj

Det obeskrivliga Israel

Tänk ändå hur snabbt man kan transportera sig runt i världen nu för tiden! (Hälsningar, Emma 92 år gammal) I söndags vaknade jag upp i Israel, och på söndagskvällen la jag mig i min egen säng.

Och vilken vecka vi har haft! Jag vet dock inte hur jag ska berätta om den, för den har verkligen innehållit så mycket. Massvis med nya platser, intryck, känslor, funderingar, människor och mycket mer. Man vet liksom inte om man ska börja i änden kring arkitektur, turistplatserna och hur läckert det var att flyta i Döda havet, eller om man ska prata om det otroliga i att befinna sig i landet och miljön där det mest i bibeln utspelar sig, eller om man ska reflektera kring den elva meter höga muren som israelerna bygger för att hålla ute palestinierna och hur konflikten verkar helt olösbar ju mer man vänder och vrider på den, eller eller eller…

Jag har nog inte sorterat allt riktigt för mig själv heller, men en sak är säker – ett minne för livet! Jag tror jag låter bilderna berätta istället. Jag får nog dela upp det i ett par inlägg. Mycket fint att titta på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)