10 Mar

Det ljusa kalaset

Åh, lycka är när våren är här så att man faktiskt kan börja fota ordentligt igen! Välkommen du ljuva ljus!

Vi har haft en finfin helg! Fredag jobbade jag kväll, men i lördags hade jag och Jakob en härlig kvalitétsdag med stadsbesök, lunch på stan och Melodifestivalen-mys. Man ska verkligen inte underskatta att bara hänga med varandra trots att man bor ihop, det är ju helt annorlunda att faktiskt vara med varandra under en dag!

Vi kan väl säga att vi laddade inför gårdagen som var en riktig kalasdag! Först kalas för Tim hos en höggravid kusin och hennes man (hon är beräknad till imorgon, men det märktes ju såklart inte alls). Jag längtar verkligen efter ett litet kusinbarn! Riktigt nyföddbebisgos är inget man är bortskämd med.

Vidare från kalaset åkte vi raka spåret till en restaurang i stan där vi samlades hela familjen och firade min kära mor och bror som fyllde år igår och idag (det fick bli istället för kalas eftersom mor och far renoverar köket). För att sedan åka vidare till oss för att äta tårta. Jamen ni hör ju. Så myche trevvlit!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)