22 Jan

DET HEDERLIGA ALBUMET

Idag handlar det mycket om att göra snyggt, prestera och ha något att visa upp. Det ska tas snygga bilder, de ska framkallas och sen ska man scrappa in bilderna i läckra och kreativa album. Jag förstår verkligen att alla inte har tid, lust eller ork för att sitta och scrappa alla bilder. Det tar tid, det tar energi och sen kostar det en hel del också.

Idag satt jag och placerade in bilder i ett fotoalbum som jag ska ge bort, och jag insåg att man absolut inte ska underskatta ett vanligt, hederligt fotoalbum. Sluta för allt i världen inte ut att framkalla era bilder för att ni får prestationsångest när det gäller att sätta in dem i fotoalbum, köp ett album, en penna och små fotofyrkanter så går det att tillverka album som är jättetrevliga att titta i! Jag gjorde ett helt album idag på bara ett par timmar, opretentiöst men ack så trevligt!

Den stunden då jag inte längre tycker det är roligt och givande att scrappa, då lägger jag av och gör vanliga album istället, det är trots allt för bildernas skull som vi tittar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)