6 Jun

”Den sista balen”

Igår var, förutom min examensdag, även den sista balen för syskonen Larsson. Det var alltså lill-Viktor som skulle promenera på röda mattan tillsammans med Sarita. Och de var så fina, så fina!

Jag blev nästan rörd när jag stod där vid sidan av den röda mattan och kände samtidigt att jag var orolig för deras oskyddade entré. Utan att någon märkte det rullade jag ut på mattan och gömde mig snabbt som sjutton under det första, genomskinliga lagret av Saritas kjol. Med ryggen mot hennes rygg följde jag backandes hennes steg och kikade samtidigt kisande ut genom ”nätet”. Letade efter personer som skulle attackera dem. En man mitt i vimlet mötte min blick, han hade mörka kläder och luvan var uppfälld. Plötsligt bländades jag av solen som reflekterade mot hans vapen. Inom loppet av några sekunder hade jag rullat ut från kjolen, kastat mig över avspärrningsrepen samtidigt som jag skrek: ”Han har ett vapen!” Mitt i kastet är det någon som tar fast mig och håller mig mot marken. ”Släääpp mig” skriker jag innan jag hör pappas röst. ”Ge dig nu Emma, du är lite pinsam.”

Alltså den mannen. Han har verkligen ingen fantasi. (Pappa alltså. Mannen med pistolens fantasinivå är fortfarande oklar…)

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)