30 Dec

Den ljuva julen

Nämen hej på er! Jag har varit så inne i allt julfirande så det blev helt enkelt en liten paus härifrån. Men alltså, detta med julen. Så fantastiskt trevligt det är ändå. Och ja, jag vet att jag tjatar om det jämt men det enda är att det går så hemskandes fort!

Vi har haft en fullspäckad julhelg där vi faktiskt hunnit träffa alla våra släktsidor, alltså det vill säga mor- och farsidorna för både mig och Jakob. Vilken grej! Vi har ätit i mängder, spelat spel (spelet Hint är den nya favoriten!) och även hunnit med lite chillande i soffan med film, pussel och restgodis. Precis som det ska vara.

I vanlig ordning har vi spenderat julhelgen övernattandes i Bergsviken, med diverse syskon som kom och gick, och det här med att sova över hos folk ska verkligen inte underskattas. Det blir så väldigt mysigt just det här att landa tillsammans i soffan på nätterna när man kommer hem, samt att kliva upp och äta frukost tillsammans dagen efter. Som en enda storfamilj.

Julaftonen spenderades med moders sida av släkten hos mormor och morfar, och vi hade en riktig kanondag! Det började med att jag, Hanna och Lina sjöng stämningsfullt (nåja) för ett fullsatt EFS under julbönen, och sedan var det fullt hus med bebisar, hundar och (nästan) hela gänget på plats, julbord, den årliga omgången av ”Fyra i soffan” som tjejerna jublande tog hem segern i, charadlekar, Kalle Anka, allsång, efterrätt och tomtar som kom  med en hejdundrandes hög med julklappar.

Och tänka sig? Bebis Dahlbäck hade tydligen varit mycket snäll i år, redan i magen! Det bådar gott för framtiden tycker jag.

Hoppas att du har haft en finfin jul du med!

Julafton 2015

Julafton 2015_1

Julafton 2015_2

Julafton 2015_3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)