19 Jun

Den hånade tröttheten

Men alltså hjälp. Jag har bara mig själv att sköta om, jag sover gott och väl en hel natt och ändå är jag så himmelens trött när jag kommer hem från jobbet så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Alla småbarnsföräldrar där ute skulle håna mig. De skulle knuffa ner mig på marken, spotta på mig och säga: ”Kom tillbaka när du har fått barn och vet vad äkta trötthet är! När vi känner oss som du gör nu så är vi utvilade!” Jag tror att min hjärna blev alldeles för bekväm med att sova till halv 9-snåret under hela vårterminen..!

Förutom första-veckan-på-jobbet-tröttheten så känner jag livet rusa i mig! Det finns så mycket härligt att se fram emot att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Både små och stora saker att längta till. Det här är en sådan period då jag liksom stannar upp och inser att jag inte har någon klump i magen. Inget som jag gruvar för eller vill att det ska ”vara över”. Jag vill bara njuta av den känslan!

På tal om bär…! Eh. Hörde jag inte någon nämna bär..? Inte? Hur som helst, jag provade att torka bär häromdagen vilket gick väldigt bra! Det var bland annat de som jag använde till kakorna som blev så goda.

Jag la bara in färska bär på smörpapper i ugnen, som jag hade på cirkus 50 grader. Jag lät ugnsluckan stå lite på glänt och sedan fick de ligga där i ett gäng timmar, typ 8-10. I med bären i en glasburk och ta fram för att strö över filtallriken eller använd dem i bakverk – supergott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)