16 Dec

Decembermys

Hej i decembermörkret! Tänk att det snart vänder igen och blir ljusare? Jag ska erkänna att jag blivit lite bekväm här med alla julkalenderinlägg (allt för att få lite julefrid) och försöker njuta av den här bästa månaden på året.

Jag pendlar mellan att vi har det supermysigt och jag försöker göra ”det lilla extra” med Edith, som att ta med henne på julmarknad och åka häst och släde, duka fram adventsfika till oss vid hennes lilla bord, öppna julkalenderpaket och leka (hon har en playmobil-kalender) och träffa familj och vänner. Samtidigt som jag också märker att jag är rätt sliten, har någon form av upphakning i ryggen som jag inte får till, samtidigt som nätterna fortsätter vara halvbra (fördelen är att man vänjer sig tillslut). Så ibland är allt sååå mysigt så jag får nypa mig i armen, för att en timme senare vilja ringa hem Jakob från jobbet för att gråtandes få lägga mig ensam i sovrummet resten av kvällen, hehe. Ungefär som hela hösten varit med andra ord, högt och lågt!

Försöker också förlika mig med tanken på att jag inte hinner med kanske exakt allt som jag brukar vilka hinna göra, såsom julpyssel, städning, julgodis, dekorationer i krukor osv. Men jag känner mig ovanligt duktig på att ”inte vara så duktig” och istället göra det jag tycker är allra roligast. Tänk att det faktiskt går att öva på det!

Vi går in mot sista veckan innan julhelgen och jag har tänkt låta Edith vara en sista dag på förskolan på tisdag innan jullov (och byte av avdelning, hon börjar stora avdelningen efter jul!) och har planerat in lite olika mysaktiviteter. Sedan börjar julhelgsfirandet redan på fredag och efter det är det julevenemang varenda dag i flera dagar! Älskar det. Men älskar också att vi sedan har jullov alla tillsammans fram till 8 jan!!

Lämna en kommentar:

  • Hanna skriver:

    Ja tänk att dom ska börja på stora avdelningen! Vad hände? Idag då jag hämtade R sa en av pedagogerna att dom gjort iordning hyllorna åt dom.. ?

    • Emma skriver:

      Eller hur! Åh jag har inte hunnit kika in på nya avdelningen, men det är så mysigt att de tre som hållit ihop sedan början också får flytta tillsammans, de verkade väldigt nöjda själva med det när jag var på glöggmys 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)