9 Jul

DAGSUPPDATERING

Upplagda fötter, kall saft, och en sval bris genom balkongdörren. Tadaa, jag är hemma! Mötte upp mamma och pappa med södervänner på stan och fikade med dem ute på Västrakajen, trivsamt!

Nu mellanlandar jag och sen får vi se vad kvällen bär med sig. Spännande möten, oförglömliga minnen, en resa genom djupaste djungel, strandsatt på en öde ö, grävandes i sanden efter något ätbart. Hittar en snäcka, öppnar den sakta. Det glimmar från den, jag får inte upp den, bänder upp skalet med en pinne. Där inne, där öppnas en ny värld. Jag böjer mig sakta fram och slukas av det skimrande universum som lockar på mig, kallar på mig, viskar mitt namn. Den nya världen är magnifik, underbar, utsökt i sin härlighet. Jag träffar Sir Galateus och han leder mig vidare, vidare på en väg mot…

Ja. Typ så. Eller så hyr jag en film, vem vet.

Jag vet inte jag, men det känns inte som att trion insåg deras onekligen ganska överdrivna matchning imorse? En liten seglarfamilj! Utan segelbåt förvisso.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)