10 Apr

Dagarna med bebis

Hjälp, här tror man att man ska ha all tid i världen till att exempelvis blogga men det är märkligt hur dagarna försvinner fort i amning, blöjbyten, mysstunder och utflykter. Och ibland när hon ligger och sover på armen så kan jag ju liksom inte skriva med en hand på mobilen – det tar ju jättelång tid. Förstår ni väl.

Nä, då är det bara att ge upp all prestige och fortsätta mysa i två timmar till.

Men vi börjar i alla fall komma in i lite rytm nu, jag och Edith! Men sedan har ordet ”rutiner” liksom ingen betydelse än, en helsovande förmiddag en dag kan vara en helvaken förmiddag dagen efter. Men hon har nästan alltid bra nätter i alla fall, och det är gärna en rutin som får fortsätta! (Och nu har jg väl jinxat det då….)

Vi har haft en mysig helg med bland annat jättetrevlig middag hos Johanna, Fredde och gullbarnen. Kan inte förstå att vi ska ha en fullt talande 3-åring om bara 3 år?? Elis var ju nyss bebis! 

Imorgon är det måndag och i veckan har vi egentligen bara inbokat 1 månads-koll på BVC, och annars hoppas jag att dagarna kommer innehålla:

Mys med världens mysigaste bebis… 

   
…soliga barnvagnspromenader… 

 
…morgonstunder med ljuvligt varm pyjamasbebis… 

 …och bad där håret blir alldeles tokigt efteråt och Edith bara ”vad sjutton hände just?!”  

  

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)