9 Sep

Choklad i mängder

I fredags drog Café Tre igång igen efter sommaruppehållet och jag tycker verkligen att det är en mycket trevlig tillställning att få vara en del av! Visst, när man åker hem från jobbet på fredagseftermiddagen och vet att man ska fortsätta vara igång med uppgifter till kl 23 på kvällen, då kan det kännas lite motigt en stund. Men så kommer man dit och blir så glad av att se alla härliga cafétjejer, och sedan möts man bara av glada och berömmande människor hela kvällen! Och plötsligt minns man inte alls att man var trött efter jobbet!

I fredags var kvällens tema choklad. Jamen ni hör ju! Choklad är faktiskt inte min favorit rent smakmässigt men man måste ge att choklad ser otroooligt frestande ut. Och av det jag hann smaka så var det ljuvligt att äta också!

Nästa gång är det rosa bandet-tema! Bröst och rosa är alltså nyckelorden. Vi sa att vi som serverar fick välja själv vilket nyckelord man vill ha som klädtema.

Jag har inte bestämt mig än.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)