7 Jun

Caféernas helg

Det är mycket café-aktivitet i helgen! Igår var det ännu ett Café Tre med ”svensk sommar” som tema, och det var så härligt att kunna slå upp dörrarna mot uteplatsen så att folk kunde sitta ute vid borden och fika. Ikväll är jag med i gruppen som håller i fikat efter ungdomsmötet kl 21.30, så det blir ännu en cafékväll med mycket fika och livemusik!

Igår stod även Love life i entrén, och de hade väldigt mycket spännande att berätta! Det är en organisation som funnits i ett par år och där varje krona går direkt till barnhemmet i Ghana, inga administrativa kostnader eftersom de som driver det gör det ideellt! Sedan organisationen startade för ett par år sedan har byn fått el, vatten, hönsfarmar, odlingar, det har byggts en skola, det finns en skolbuss, det finns betalda lärare och mycket mer. Nästa projekt är ett spädbarnshus, så om du är intresserad kan du läsa mer här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)