20 Apr

Brunch med efterlängtade tjejer

Jag fick ett länge-sedan-jag-bara-träffade-tjejerna-il förra veckan och bjöd in de som kunde till brunch i söndags. Alltså brunch måste ju vara världens enklaste grej! Man bara handlar, skär och lägger upp så blir liksom allt automatiskt gott, färgglatt och trevligt. Verkligen noll serveringsångest om man jämför med en middag.

Sedan är brunchtiden (typ klockan 11 en söndag) ofta en ganska outnyttjad tid som bättre kan fyllas med brunchar. (Och ja, ”gudstjänster” tänker kanske vi EFS:are, men vi i Bergsviken brukar ofta ha kvällsmöten…. Hehe.)

För övrigt hade vi en fantastiskt trevlig söndag! En riktig topp-söndag! Efter brunchen drog jag och Jakob vidare till LF där Martin, Elina, Sarita och Viktor väntade. Fotboll stod på schemat och vi såg PIF-herrarna vinna deras första hemmamatch. Väldigt härligt med vårmatcher och speciellt när det var sådant väder som i söndags! Supervarmt och strålande sol!

Efter matchen grillade vi alla hos Viktor och Sarita, och sedan var det hockey hos mor och far i Bergsviken. Eller ja, jag hade planeringsmöte på bönan. Men ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)