31 Aug

BRILJANT UPPFINNING

Jag och Jakob har fört in en briljant sak i vårt hushåll den här veckan. Jag har funderat ett tag på att använda mig av det men det är aldrig liksom blivit. Men nu så! Det kallas såklart veckomeny! Vilken grej, ni bara måste pröva! Jag är en sådan som inte har något alls emot att laga mat. Men jag tycker inte om att komma på vad vi ska äta efter en lång dag eller fara och handla till middagen efter en lång dag. Och då är ju veckomeny fantastiskt! På söndag sitter vi ner och kommer på maträtter till alla dagar, gör en handlingslista och handlar för hela veckan. Voilà! Då är det bara att komma hem, se på listan – jaha, köttfärssås idag, man har alla ingredienser och klart! Fantastiskt. Ett år har vi klarat oss utan detta. Hur är det möjligt?

Innan jobbet så har vi lekt idag, jag och tösen. Lekt, vandrat, dansat till Barnens favoriter. Jag blev alldeles matt av allt men det blev inte hon. ”Mera!” skrek hon, om än något oidentifierbart. Låt mig illustrera. Vi lekte.

Vi skrattade.

Och vi drack vatten. Kan det bli bättre?

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    Ja det är superbra att ha veckolista. Själv hittar jag på mat i ca 14-20 dagar och sen handlar och stoppar i frysen och stryker sen från listan. Även ett enkelt sätt att veta vad man har i frysen. Gäller bara att samsas om maträtt och komma ihåg att ta det från frysen på morgonen ; )

    Har åxå lekt med skönheten idag.. Hon är ju SÅ söt.. Det mittersta fotot var ju superbra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)