28 Mar

BORTSKÄMD MEN LYCKLIG!

Tjugotvå år gammal! Det är inte kattskit inte! Och vilken födelsedag jag har haft sen? Jakob slog på stort i morse, kom insjungandes med frukostbricka kl 6.20 (för att man skulle få somna om sen såklart) och hade ett superfint inslaget paket! Med snöre och allt, ja till och med ett kort fanns att skåda! Sen att det var ett ”glad påsk”-kort från ICA Kvantum, det är en annan sak. Det är ju tanken som räknas?
I det vackra paket fanns, hör och häpna, ett ännu finare paket! Jag öppnade och öppnade, det fanns ingen hejd. Tillslut kom jag fram till kärnan och blir nästan generad, Jakob hade helt tappat vettet och gett mig en iPad! Han är galen. Men den är fantastisk, nu kan jag nämligen låna e-böcker direkt från soffan och läsa på momangen! Hur bra är inte det??

Dagen fortsatte i samma fina anda, jag hängde med mamma och lillan på Furulundsgården, jag vandrade jag upp till mormor och morfar i solen, jag fick ta mammas frissa-tid eftersom hon tyvärr blev sjuk, så jag lyxade med slingor och klippning för presentpengar, jag och Jakob har ätit mat och nu står tårta på menyn! Prinsesstårta!! Ja ni hör ju, man är för bortskämd.

Tack så hemskt mycket för alla fina sms, samtal och inlägg som jag har fått under dagen! Det värmer i Emma-hjärtat!

20120328-201105.jpg

20120328-201136.jpg

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)