10 Apr

Bönpasta med nyttigheter (tror jag)

Jag är som ni kanske vet inte ett fan av superdieter, jag vill liksom inte ha massa pulver, skippa något för alltid, låtsas-socker, äta bantningspiller, jag tror inte på sådant. Okej, det kan funka precis just då, men sen då?

Men tre klassiska saker som nog alla vet är mindre bra ifall man vill slimma till sig är socker, vitt bröd och pasta. Pasta tycker jag är knepigt, det äter man ju typ till allt i vanliga fall? Just därför blev jag så glad när Hannah&Amanda tipsade om en ekologisk bönpasta (jag kan ha nämnt den förut) som är glutenfri, har lite kolhydrater och fett, mycket proteiner och som faktiskt inte smakar äckelpäckel! Ja, det är sant – och jag är inte ens sponsrad! Annars brukar ju det klassiska vara att något ”smakar preciiiis som en vanlig brownie” och så är det precis det den inte gör.

Igår åt vi pastan med köttfärssås och det var gott! Jag tror det är så man ska göra, äta den med någon smakrik sås så att det inte blir lika kinkigt med pastan. Det kanske inte är något att köpa hem för åttabarns-familjen, men är man ett mindre hushåll som  försöker äta mindre pasta och ändå vill ”lyxa till det” ibland, då är detta grejen om ni frågar mig. Min ytterst personliga jag-kan-inget-om-sådant-här-egentligen-åsikt.

Nu ska jag strax checka ut från skolan (japp, jag har suttit här och gjort C-uppsats bredvid några klasskompisar som ju också gör C-uppsats! Det är ju supersmart ifall man både vill ha socialt umgänge och komma ur velourdressen!!) och sedan ska vi på kalas hos kusin Jonatan och morbror Ulf! Trrrrrevligt!

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    Intressant.. Var hittar man den pastan? Är den dyr? Kram

    • Emma skriver:

      Man hittar den på länken i inlägget, alltså på alaeco.se, jag tror en förpackning kostar 45 kr och sedan är det lite frakt på det! 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)