20 Okt

Böcker jag vill läsa

Från mitt sommar-il med bokläsandet har jag nu haft en liten paus. Mest faktiskt sett serier på de lediga stunderna.

Men häromdagen kände jag återigen boksuget. Det finns ju nämligen flera bra böcker ute nu och jag tror bestämt att jag snart ska göra en beställning. ”Men Emma, vilka böcker vill du läsa?” Åh, tackar som frågar. 

Tid: livet är inte kronologiskt
av Alex Schulman och Sigge Eklund

Har hört mycket gott om den boken och sedan är jag ju ett troget fan av deras podcast, så den har jag höga förväntningar på. Kan hända att den är rätt djup? Vet icket.

Arvet efter dig
av Jojo Moyes

Hennes nya bok som är en fortsättning på Livet efter dig, måste läsas! Gillar hennes små fristående livsberättelser, mysiga böcker.

De förklädda flickorna i Kabul
av Jenny Nordberg

Ett reportage om en familj i Afghanistan där de efter tre flickor väljer att klä och behandla den fjärde dottern som en son, ett fenomen som förekommer just när familjerna har ett stort behov av söner. Precis min stil av bok, älskar reportage som handlar om kvinnor och deras livsöden!

Nordkorea: 9 år på flykt från helvetet
av Eunsun Kim

Känns som att jag har skrivit om den här förut? Men har i alla fall tyvärr inte läst den än, men lockas onekligen  av att läsa mer om detta slutna land.

Försoningen
av Hannah Widell och Amanda Schulman

Jag är ju Hannah och Amandas trognaste fan så denna bok är en självklarhet! Ska bli mycket spännande att läsa deras debutroman.

Åh va bra, när jag skrev det här inlägget blev jag ju jättepepp på att läsa. Vilken win-win.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)