2 Apr

Bloglovin och en kvarvarande känsla av helg

Ibland är jag mer än lovligt seg när det gäller att hänga med på nya ”prylar” eller fenomen. Bloglovin är ett av dessa – först nu inser jag att ”oj, det borde man kanske ha”! Det är alltså en sida där du enkelt blir medlem och kan lägga in alla bloggar du vill följa för att sedan få en tydlig översikt över alla inlägg som skrivits på dessa bloggar sedan förra gången du var inloggad. Då slipper du själv gå in på alla enskilda webbsidor. Smart va? Jag har genast börjat följa ett gäng av mina favoriter och självklart kan ni även följa den här bloggen! Gå in på bloglovin.com/sv och sök på Hemma hos Emma eller klicka på den fina rutan här i högerspalten där det står ”Följ bloggen med Bloglovin”, då kommer ni direkt dit där ni kan välja att följa bloggen. ”Ja, yaaahoo, yes, äntligen, som vi har längtat” tänker ni och vad ska jag säga – jag förstår er!

För övrigt är den hårda vardagen igång, träningen är återupptagen och skolarbetet låter sig inte väntas på. På torsdag är första träffen med handledare och det är bara att göra sig redo! Men jag har inte riktigt släppt taget om helg-känslan än. Ibland låtsas jag att jag fortfarande sitter i solen med slutna ögon, eller att vi precis får slå oss ner vid ett påskdukat bord med människor man gillar. *blundar och äter långsamt och njutningsfullt en bit imaginär laxrulle*

Eller maten och efterrätten som vi blev bjudna på igår. Maken till gott får man leta efter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)