8 Nov

BESATTHET UTAN DESS LIKE

Jag blir fruktansvärt fjantig när julen närmar sig. Närmast besatt. Jag gör listor som en dåre, listor på vilka julklappar jag ska köpa/göra, vilka pyssel jag ska göra, vad jag vill baka, vilka pynt jag vill ha och jag börjar planera saker som vilken dag den stora julstädningen ska ske, när jag får sätta upp allt julpynt, när jag ska göra min första stora julhandling där jag får handla julmust, saffran, rödbetssallad, vörtlimpa, risgrynsgröt, och det här fortsätter i all evighet.

Men jag kan inte låta bli. Jag tycker ju att det är så himla roligt att få längta och fantisera om allt innan! Om känslan jag har när jag precis är färdig med att ha städat och julpyntat hela lägenheten. Om känslan när jag sätter igång en julskiva eller när jag bakar lussekatter. Känslan när jag får julpyssla en hel dag. Sedan för julen med sig ett sådant fantastiskt humör hos mig så jag vet att det kommer bli urmysigt. Pricken över i:et är att vi har sista lektionen den 13 december. 11 dagar innan julafton! Förstår ni vilken glädje?! Även om vi har några skoluppgifter som ska göras så innebär ändå detta att jag kommer att kunna ha fantastiskt många dagar då jag bara myser hemma med ljus, med snön som singlar utanför fönstret – då blir pluggandet så väldigt mycket enklare.

Vet ni vad det bästa av allt är? Det är att de här dryga två veckorna innan första advent kommer att gå rasande fort, Umeå-resa, Jakobs födelsedag, årsdag, det kommer bara att blixtra till så är dagen D här! ( dagen när jag julstädar och pyntar vill säga, det är startskottet – sedan är allt julrelaterat tillåtet! )

Jag är lycklig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)