6 Jan

Beroendets makt

Ånej. Jag har hamnat där igen. Det smyger sig på, som ett beroende. Det kan gå månader utan att jag tänker på det och så plötsligt är det är igen. Behovet, känslan av att jag bara måste! Jag smyger mig fram till tv-bänken och öppnar lådan, tittar snabbt åt sidan. Höger, vänster, ingen ser mig. Ur lådan tar jag ut den. Den första boxen. Den första säsongen av One Tree Hill. Sju säsonger till ligger i lådan och väntar. I det ögonblicket vet jag vilka konsekvenserna blir ifall jag väljer att sätta in den där första skivan i dvd:n.

Ändå kan jag inte låta bli. Ett par sekunder senare har skivan slukats in i apparaten och soundtracket drar igång. ”I don´t want to bee anything other than what I´ve been trying to be latelyyy…” I samma ögonblick är jag fast.

One Tree Hill – jag är återigen i ditt våld.

Jag förstår inte varför jag aldrig kommer mig för att titta på någon ny serie?? Det verkar ju finnas massa bra serier där ute. Jag är en vanans människa. Har ni inga bra tips på serier som ni bara älskar?

För övrigt har vi varit hos farmor och farfar Dahlbäck idag och ätit lunch, mycket gott och trevligt! Några timmars slappande på det här så kanske man är redo för en ny vecka igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)