8 Sep

Bad och vardagsmys

Vi har mycket roligt vardagsmys i veckan. Igår var vi exempelvis och badade i badhuset för första gången! Vi, Martin, Elina och Herman, samt Hanna och Tilde. Vilket gäng! Edith rörde inte en min först kvarten, helt i chock. Stirrade stelt ut i det varma vattnet. Men så plötsligt! Sprattel sprattel med små benen, ivrigt viftande armar och glada miner! Hon höll ut bra, jag tror vi badade i fyrtio minuter innan de små liven började gnugga sig i ögonen. När vi kom hem däckade vi i drygt två timmar. Hehe.

Det var i alla fall tur att hon gillade det, för jag har nämligen redan anmält oss till babysim som börjar om ett par veckor. Men det hade jag inte berättat för Edith, jag ville ju inte avslöja att jag hade antagit att hon skulle gilla baderiet. (Och i ärlighetens namn, att jag hade velat tvångsvänja henne ifall hon inte hade gillat det… Att bada är livet osv osv.)

Vi har också i veckan provat att Jakob har varit hemma och lagt henne själv, jag har nämligen för ovanlighetens skull varit borta 19-21 både måndag och onsdag. Jag ammar henne alltså innan jag åker, sedan ger han gröt efter kl 20 någon gång och fyller sedan på med ersättning precis innan läggdags där vid 20.45. Och hur har detta då gått? Bra! Nästan alldeles för bra, Edith verkar inte ha saknat mig det minsta. Men det är verkligen en otroligt härlig milstolpe att kunna komma hem där strax bakom kl 21 och hon… sover!? Vilken grej. Det är som att jag vill pussa på Jakob och i falsett tjuta ”sååå döööktig du ääär!” tills jag inser att han är andra halvan i det här föräldraskapet och således borde kunna det lika bra som jag. Men ändå.

Det är intressant hur mycket man hinner längta efter det lilla livet innan det är morgon igen. Eller ja, i natt hann jag längta mycket men inte speciellt länge. Edith vaknade första gången vid 01.22 för överflytt till storsängen så, tjaa… Nog hade jag kunnat längta en liten stund till, he.he.he.he….

Nu mina vänner ska jag sluta babbla och göra mig i ordning, för när Edith vaknar ska vi på lunch hos Elin tillsammans med Lina och grabbarna. Sedan väntar Familjens hus!

Och snart är det heeeelg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)