29 Mar

Att fylla 30 år

Och så kom dagen när jag fyllde 30 år, och vilken dag det blev! Jag tror min totala firandegrad kommer bli högre med pandemi än utan, för det var som att alla verkligen bestämde sig för att göra det här till en härlig dag – vilket jag är så glad och tacksam för!

Först sovmorgon och på-sängen-uppvaktning av min lilla gulliga familj, sedan hade jag bjudit in våra närmaste familjer till frukost som jag caterat från Storstrand (otroligt gott och bra!).

Blev fortsatt överraskad med fyrverkerier, ballongnamn (vi minns AMME), massvis med blombuketter, blombud och framför allt fina ord (man älskar ju när någon tar sig tid att skriva fina ord, bästa jag vet). Sedan rullade Presenten med stort P upp på infarten, med ballonger och snören (kände mig som Lotta på Bråkmakargatan), nämligen min nya elcykel! Jag som aldrig suttit på en elcykel tog mig givetvis en premiärtur och skrattade högt när jag med lätthet susade uppför backarna. Helt sjukt trevligt? Så fort asfalten är framme så är det jag som börjar cykla till jobbet. Längtar efter att spänna fast tjejerna i cykelvagnen.

Brunchen höll på ett bra tag i ett härligt blomfyllt, ljust och pyntat hem, sedan avlöstes den av att ett helt gäng med vänner stod utanför bron och sjöng med ballonger och skyltar, och en otrolig present. Åh vad de är bra!

Jag cyklade ner till mormor med fikarester (eftersom jag inte vågade bjuda henne i dessa tider), och med Signe och Edith som följde hem till farmor och farfar för övernattning, så fick jag och Jakob ett par timmar hemma för oss själva. Tårt- och frukostrester i sängen framför tv:n som vi rullade in i sovrummet. Un-der-bart.

Och sen på kvällen var det premiärmiddag på Centrumkrogen med fyra vänner, oerhört trevligt.

Ja ni. Tänk att få fylla 30 år, med alla man älskar runt omkring sig. Vilken glädje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)