24 Maj

ASKAR OCH SVUNNA TIDER

Ja ni, visst är det tur att man har en blogg så att man kan tänka lite högt och ge sig själv bra idéer ibland. För gissa vad jag gjorde idag när jag fick ett par timmar över? Jo, vek askar såklart! Och jag vek och vek och vek.. Det var riktigt trivsamt och om ett par dagar kommer en guide så ni själva kan vika er några askar ifall andan faller på. Lite klurigt dock att visa enbart med bilder och text, helst skulle man ha haft ett videoinlägg till det. Men jag ska göra mitt bästa!

För övrigt har jag haft en fenomenalt trevlig kväll. Jag och mina kära bröder med våra respektive har ätit ute och varit på bio. På en tooorschdag!? (refererar till Johan Glans i Kvarteret Skatan. Om ni vet.. ) Det är rätt märkligt, jag, mina bröder och våra partners. Sex vuxna människor! Tänka sig, när hände det? Jag minns så väl när jag och min kusin Lina satt och pratade om när våra bröder skulle vara vuxna män!? Ha, så konstigt! Minns speciellt ett tillfälle för många år sedan när Linas lillebror Petter ville låna datorn som vi absolut spelade Sims med just då (och troligtvis hade gjort i några timmar) och då kunde vi inte föreställa oss en icke surrande Petter som skulle ta studenten, få mörk röst, bli seriös och bli man?? Nu ska vi inte förhasta oss och kalla de små 17- och 18-åringarna för män än, men de är på god väg och bara det är ju skrämmande!

Ack, det var tider det.. Men sicken tur att det fortfarande är tider!

Lämna en kommentar:

  • Johanna skriver:

    Vilka FANTASTISKA askar!! 🙂 Du är ju hur duktig som helst! Gör du dem endast till eget bruk eller går de möjligtvis att köpa sig en ask? 🙂

    • Emma skriver:

      Tack! 🙂 Ja, alltså jag är helt säker på att du kan göra en minst lika fin på egen hand, men om du vill köpa en så får du självklart göra det! 🙂 En tiopeng styck för en liten i så fall, det är bara att höra av dig! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)