17 Aug

ASKAR I MÄNGDER

Åh va mysigt med regn idag! Då kan man i lugn och ro pyssla på med innesaker, vilket idag har inneburit storstädning. Inte det roligaste kanske men nödvändigt och sen mår man så väldans gott när det är gjort!

Jag har även packat upp min fina Göteborgs-shopping som faktiskt inte innehöll ett endaste plagg. Men ack, så nöjd jag är ändå. Bara bra saker som kanske inte är absolut superviktiga men gör det hela lite roligare. Bland annat några nya saftflaskor (går icke att ha för många), prickiga små muffinsformar och så många askar. Saftflaskor gör det roligare att göra egen saft, muffinsformarna gör det roligare att baka och askar, ja vad gör askar?
Askar, askar, askar. Jag bara älskar askar. Neutrala askar som man får pynta efter ork, vilja och kreativitet, och sen ge bort med någon fin present inuti! Fantastiskt. Jag är nu bra på att shoppa bra saker!

Lämna en kommentar:

  • ewie skriver:

    Jag kan inte annat än att hålla med, otroligt bra shopping, jag älskar lagerhaus! har själv muffinsformarna och saftflaskorna, och mycket nöjd med båda! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)