20 Apr

Årets 24 drar igång!

Godmorgon mina vänner! Vet ni vad det här är? Det är en hääärlig lördag! Idag är nämligen den traditionella vårhelgen eftersom det är 24! Vad är då 24 undrar ni? Jo, det är en musikfest som pågår ett dygn med massvis av olika lokala och icke-lokala band som avlöser varandra. Vi brukar hänga där ungefär hela det dygnet, man ger väl upp där vid fem-snåret på morgonkvisten när den lugnare morgonmusiken tar över. Sedan sover man länge under nästkommande dag, sedan är man sömn-bakis och ser serier och äter köpes-mat resten av dagen. Game of Thrones, var redo…

I år är det i alla fall 10-års jubileum och jag är inte helt säker, men jag tror nästan att jag har varit där vartenda år. Roligt är det i alla fall! Här kommer programmet:

 

Jag har precis gjort mig klar och ska susa förbi och göra ett par snabba stadsärenden innan det drar igång klockan 12. Kom dit vettja! Och ifall ni har annat planerat – ha en bra lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)