26 Okt

Arbetsvecka

Jag hinner knappt säga hej den här veckan, det är en riktig specialvecka eftersom jag ”hyrs” av Luleå stift för att filma biskopskandidater, vilket innebär att jag och kollegan Emma hade två heldagar på resande fot mån-tis. Bil till stan, buss till Umeå, filma i Umeå, flyg till Stockholm, tåg till Uppsala, filma i Uppsala, övernattning, filma två kandidater till, och sedan tåg och flyg hem. Och nu har jag suttit hemma och jobbat två dagar med att redigera (otroligt mysigt att jobba hemma med en brasa, speciellt idag när det har snöat??), och ja – imorgon flyger jag fram och tillbaka igen Uppsala igen för ännu mer filmning. Och sedan lördag ordnar vi volontärfest på jobbet vilket innebär att jag jobbar hela eftermiddagen och kvällen då med. Så ja, en specialvecka minst sagt.

Idag blev det dock ännu mer speciellt när de ringde från förskolan på förmiddagen och sa att Edith hade kräkts. Så, jag hämtade hem henne och Jakob kom från jobbet. Men, den där kräkningen var nog en engångshändelse för det har inte märkts alls på unga damen idag. Varit pigg som vanligt, ätit som vanligt, sovit som vanligt. Hon får dock vara hemma imorgon också för säkerhets skull.

Jag måste bara kommentera lyxen med att få sova själv en natt på hotell. Först få äta en supergod burgare, sedan få komma tillbaka till ett tomt rum redan vid kl 19, ta på sig mjukiskläder och bara krypa ner i sängen – för flera timmar av serietittande med en påse naturgodis bredvid sig. Blev alldeles fnittrig! Tyvärr ingen sovmorgon dagen därpå, men väl hotellfrukost. Mmmm.

Jag gjorde förresten ett julklappsbeställningsryck här på kvällskvisten, så jag ska fortsätta med det nu. Kul!! Får alltid lite dåligt samvete av nätshopping eftersom jag gärna stöttar lokala butiker, men det är ju bara så otroligt enkelt när man har småbarn……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)