28 Feb

Arbetsbyte

Och så var den här, sista arbetsdagen på nuvarande jobbet. Imorgon drar ett nytt kapitel igång!

Det är intressant för man tycker aldrig om sin arbetsplats så mycket som precis när man ska lämna, och blir överöst med fina ord, beröm och till och med bortskämd med presenter och blommor. Vilken förmån det har varit att få tycka om sin arbetsplats så mycket!

Jag fungerar ofta på samma sätt, att hur mycket jag än är pirrig inför det nya, oavsett om det är flytt, bebisfödsel eller nu, som nytt jobb – så måste jag som samtidigt få vara lite nostalgisk över det som varit. ”Åååh i den här lägenheten kom vi hem med vår första bebis”, eller ”Tänk när jag började här och inte kunde någonting” och sådär håller jag på. Bara någon dag sådär, men det behöver ändå passera känsloregistret.

Sedan kan jag med spänd förväntan gå in i det nya, som ju ofta är något jag både längtat efter och valt själv!

Så den här veckan har jag avtackat, tackat av själv, rensat runt skrivbordet, kramats och idag loggar jag ut kl 14.00 för att sätta mig hos frissan. Sedan kl. 8 imorgon är det dags att installeras på mitt nya jobb! Uppvärmning? Paltservering ikväll med TG (tonårsgruppen) som jag är ledare för. Bossa över 25 ungdomar i ett litet kök, samtidigt som vi serverar palt till typ hundra pers. HAHA.

Härligt att veta vad man gör i alla fall.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)