25 Aug

Anderssons resort and food

Okej då. Jag må längta efter höstkrisp, men jag ska erkänna att jag inte mådde precis jättedåligt när jag låg och skvalpade i kusinernas pool i lördags. Det kan hända att jag badade i drygt fyra timmar i sträck, men det är ingenting jag tänker erkänna.

Men alltså, denna plats är verkligen så väldigt härlig att hänga på en härlig sensommardag som i lördags! Lina och Harry sov ändå över där, så jag tog helt enkelt baddräkten under armen och begav mig dit. Jakob anslöt senare och vi blev bjudna på tacopaj som tillhör goda-maträtter-som-Emma-gillar-jättemycket.

Så… ”Känner du dig stel och uttråkad? Har stadens utbud för länge sedan tappat sin charm? Då är Anderssons resort and food något för dig! Bada i poolen, sola på altanen, ät en 88:a utan att spilla choklad i klorvattnet och mumsa sedan i dig en utsökt tacopaj! Allt för endast noll kronor!” 

Hahaha skoja. Det förstår ni väl att inte alla som vill bara kan dyka upp hemma på deras gård, detta är faktiskt en VIP-resort *OnLY For InVItED*

Och ett par oinbjudna. Man kan nämligen ha tur och få komma även om man liksom råkar bjuda in sig själv…. 

Anderssons resort 2015

Anderssons resort 2015_1

Anderssons resort 2015_2

Anderssons resort 2015_3

Anderssons resort 2015_4

Anderssons resort 2015_5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)